Portal Block question




peterb
 
Posts: 1
Joined: Sun May 06, 2012 8:36 pm

Portal Block question

Postby peterb » Sun May 06, 2012 8:42 pm • via Web
Hi,
Is it possible to add php in the custom portal block like this:
Code: Select all
<!-- INCLUDEPHP coppermineblock.php -->
?
Thank you.

Pete
User avatar

IvanPF
Site Admin
 
Posts: 1655
Joined: Fri Jun 17, 2011 12:15 am
Location: España (Spain)

Re: Portal Block question

Postby IvanPF » Tue May 08, 2012 7:57 am • via Android
Hi,

The code you are indicating is only recognized by the template parser.
Can not use it in any block.

To implement this you would have to create your own block with its respective template.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron